Medzinárodný workshop

V dňoch 19. a 20. apríla sa v Šamoríne konal medzinárodný hybridný workshop. Cieľom workshopu bolo prediskutovať naše nápady na balíky služieb s odborníkmi s medzinárodnými skúsenosťami.

Pracovali sme v rámci štyroch tematických okrúhlych stolov o spolupráci/partnerstvách podnikov a mimovládnych organizácií, financovaní zameranom na dopad, meraní dopadu a dodávateľských vzťahoch . Ide o témy, ktoré môžu byť pre hospodárske subjekty vrátane malých a stredných podnikov východiskom pre prácu na udržateľnejšom fungovaní. Na okrúhlych stoloch sa zúčastnili zástupcovia organizácií alebo odborníci s praktickými skúsenosťami v tejto oblasti a/alebo v súčasnosti zapojení do projektov, ktoré vyvíjajú metodiky a nástroje. To nám umožnilo viesť odborný dialóg o súčasných trendoch a smeroch vývoja.

Áron Jakab, zakladateľ a líder Fruit of Care, jeden z najaktívnejších členov nášho projektového tímu, prekvapil účastníkov darčekom: priniesol ochutnávku výrobkov Fruit of Care. So všetkým sme boli veľmi spokojní, pretože nám veľmi chutili koláče, čokolády a nápoje!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.