Nemzetközi workshop

Nemzetközi hibrid workshopot tartottunk Somorján április 19 és 20-án. A workshop célja az volt, hogy az általunk felvázolt szolgáltatói csomagötleteket megbeszéljük nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakemberekkel. 

Négy tematikus kerekasztal keretében dolgoztunk, vállalati és civil együttműködések/partnerségek, ahatás fókuszú finanszírozás, a hatásmérés és beszállítói kapcsolatok témájában. Ezek olyan témák, amik a gazdasági szereplők és azon belül a KKV-k számára is belépési pontot jelenthetnek a fenntarthatóbb működés felé. A kerekasztalok meghívottjai olyan szervezetek képviselői, ill. szakemberei voltak, akik az adott tématerületen gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek és/vagy jelenleg is olyan projektekben érintettek, amelyekben módszertanok és eszközök fejlesztése folyik. Így lehetőségünk volt a jelenlegi trendekről és a fejlesztési irányokról is szakmai párbeszédet folytatni.

Jakab Áron, a Fruit of Care alapítója és vezetője, projektcsapatunk egyik legaktívabb tagja ajándékkal lepte meg a somorjai résztvevőket: a Fruit of Care termékeiből hozott kóstolnivalót. Mindennek nagyon örültünk, mert nagyon ízlettek a sütemények, csokik és italok!

    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.