Spolupráca v sektoroch, synergické vytváranie hodnôt – predstavujeme Bridge to Benefits Masterclass (podcast v maďarčine)

Bridge to Benefits Masterclass sa zameriava na podporu podnikateľskej, environmentálnej a sociálnej udržateľnosti v malých a stredných podnikoch v Maďarsku (a od roku 2023 aj mimo neho) s mentormi z veľkých spoločností, samospráv, mimovládnych organizácií a vysokých škôl. Cieľom masterclass je podporiť mikropodniky, malé a stredné podniky pri príprave na povinnosti podávania správ o ESG a zároveň zvýšiť povedomie tejto cieľovej skupiny o tom, že udržateľnosť a zodpovednosť sú pre podnik návratné investície. Kto iný by to mal účastníkom rok čo rok lepšie demonštrovať ako veľké mentorské organizácie podnikov a mimovládnych organizácií, ktoré sú samy aktívne v oblasti udržateľnosti?

BtoB Masterclass je sám o sebe medzisektorovou spoluprácou, ktorá v každom prípade presahuje sériu workshopov, pretože skutočná spolupráca sa začína po skončení programu, keď každý rok mobilizuje čoraz rozmanitejšiu komunitu.

V roku 2023 získal program Bridge to Benefits cenu za najlepší maďarský program v kategórii „Podniky pre rovnosť príležitostí“ v rámci European Enterprise Awards a tiež založili svoj Alumni Club, ktorého cieľom je zabezpečiť udržateľnosť komunity BtoB.

Účastníci:

Moderátor:

  • Zsuzsanna Majoros, expertka, zakladateľka BtoB

Malé a stredné podniky

  • Franciska Németh a Péter Kocsis, Healing Communications Nonprofit Ltd.
  • Melinda Viola, Violinda, SK

Sociálny podnik/organizácia občianskej spoločnosti:

  • Ildikó Schmelcz Gézáné, Kemence Egyesület (Združenie Kemence)

Veľká spoločnosť:

  • Andrea Századosné Lerf, EGIS
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.