Együttműködő szektorok, szinergikus értékteremtés – Bemutatkozik a Bridge to Benefits Mesterkurzus 

Bridge to Benefits Mesterkurzus fókuszában a hazai (és 2023-tól a határon túli) kis- és középvállalkozások üzleti, környezeti és társadalmi szempontból fenntartható működésének elősegítése áll, nagyvállalati, önkormányzati, civil és felsőoktatási mentorok részvételével. A mesterkurzus célja, hogy támogassa a mikro-, kis- és középvállalkozásokat az ESG-jelentéstételi kötelezettségre történő felkészülésben, mindeközben pedig tudatosítsa ebben a célcsoportban is azt, hogy a jövőállóság és felelősségvállalás üzleti szempontból is megtérülő befektetés. Ki tudná ezt hitelesebben bemutatni évről-évre a résztvevők számára, mint azok a nagyvállalati és civil mentor szervezetek, akik maguk is aktívan tesznek a fenntarthatóságért? 

A BtoB Mesterkurzus önmagában is egy szektorközi kooperáció, ami minden esetben túlmutat a workshop-sorozaton, hiszen az igazi együttműködés a program befejezése után indul el, minden évben, egyre színesebb közösség mozgósításával. 

A 2023-as évben a Bridge to Benefits program a “Vállalkozások a társadalmi esélyegyenlőségért” kategóriában nyerte el a legjobb magyarországi program díját, az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj keretében, emellett elindították az Alumni Klubjukat is, mely a BtoB-közösség működését is fenntarthatóvá kívánja tenni.

Résztvevők: 

Moderátor: 

  • Majoros Zsuzsanna, szakértő, BtoB alapító

Kis- és középvállalkozások 

  • Németh Franciska és Kocsis Péter, Healing Communications Nonprofit Kft.
  • Viola Melinda, Violinda, SK

Társadalmi vállalkozás/civil szervezet: 

  • Schmelcz Gézáné Ildikó, Kemence Egyesület

Nagyvállalat: 

  • Századosné Lerf Andrea, EGIS
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.